Стоичков се разтрепери във “Фермата”, неочаквано прага прекрачи… СНИМКИ

Страхотен подарък получи Христо Стоичков във “Фермата”, където влезе като специален гост. От продукцията вкараха в риалитито малката внучка на футболиста, а той изпадна в тотално умиление при появата й.

„Ела, деди! Ела да видим каките и батковците, ела да ти покажа кокошчиците и теленцата!“, каза Стоичков и се втурна към Миа, която е дъщеря на по-малката му щерка – Мика.
Стана ясно колко пари е взел Христо Стоичков от “Фермата”

Като истински грижовен дядо, той хвана момиченцето за ръка и го разведе из стопанството, където самият той прекара няколко дни. Във фермата легендарният №8 беше неуморен – копа, кова, въртя секирата, вдига наздравици и разкава истории. Камата поведе и хоро, накривил калпак и облечен в народна носия.
Ангел поля изгонването от “Фермата” с плеймейтки и силиконки
„В моята кариера имаше и много хубави, и много тежки моменти. Във „Фермата“ вие също ще преживеете уникални неща, но ще имате и трудности, които ще трябва да преодолеете. Помагайте си. В мое лице имате приятел, пожелавам ви успех!“, каза Стоичков преди да си тръгне от стопанството./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Камелия запали голям пожар с тази СНИМКА 18+

Поп фолк дивата Камелия не изневерява на стила си да провокира с безкраен сексапил последователите си в социалните мрежи. Русото изкушение се разголи, а прелестите й за пореден път предизвикаха пожар във виртуалното пространство. Освен кадъра, който безспорно нагорещи страстите, Камелия е закачлива и в коментара си, който гласи: “Бум-бам,гранде […]