Куката издаде най-чаканата новина за “Под прикритие” ВИДЕО

Сериалът “Под прикритие” неслучайно се превърна в любимата българска продукция на всички зрители. И тайно всички се надяват да бъде върнат отново на екран. И това май ще се случи. 

Мариан Вълев – Куката хвърли бомба с думите си за сериала в подкаста “Не съм такъв човек”. 
“Много ми липсва времето на “Под прикритие”. Бяхме се събрали хора с еднакво виждане и енергия, всеки даваше всичко от себе си. Това е основаната идея в правенето на кино – да сте задружни, да сте заедно, да сте екип. Сякаш това “заедно” ни накара да излетим. Толкова много хора обичат сериала, което ме кара да си мисля, че сме направили нещо добро. Липсва ми, това са 6-7 години от живота ми. 
 

С всички от екипа сме много добри приятели. Мислили сме да се съберем и да продължим сериала. Може би ще дойде моментът, в който отново ще се подредят звездите и ще направим нещо. Може да сме пенсионирани и белокоси, но ще се надявам да се случи. (смее се) За “Под прикртие” съм готов да поема всяка една тежест”, споделя Куката в подкаста на БЛИЦ.  
“Приел съм прякора си Куката, Много хора продължават да ме наричат така. Това е един герой, на който не аз съм измислил прякора, а сценаристите на “Под прикритие”.  Опитвам се да си спомня дали аз като дете съм наричал великия Григор Вачков с името му или съм го наричал Митко Бомбата от сериала “На всеки километър”. Всичко е наред, нямаме грижи с този прякор”, допълва още той./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Десита е гадже със сръбска звезда?! Певицата разкри какво не би направила за пари БЛИЦ TV

Младата фолк звезда Десита разкри неподозирани неща от личния си живот по време на гостуването си в подкаста “Не съм такъв човек”. Чаровната изпълнителка бе максимално откровена и разголи душата си. Но все пак тя остана стъписана на един от въпросите на водещия, че е запознат с голяма тайна в […]

Subscribe US Now