Рая Пеева гола в театъра, Явор Бахаров е бесен СНИМКА 18+

Прочутите с бурната си връзка актьори Рая Пеева и Явор Бахаров, отново са пред раздяла. Отношенията им, които напоследък не вървят особено гладко, се обтегнаха до скъсване, след като красавицата се появи по голи гърди на сцената и предизвика фурор.

Без капка свян Рая остана без сутиен в постановката “Майстора и Маргарита” на Младежкия театър, а перфектното й тяло и убедителна игра накараха публиката да я аплодира екзалтирано.
Пореден обрат! Рая Пеева и Явор Бахаров се събраха и избягаха в… СНИМКА

В представлението Рая е в ролята на Маргарита и, за ужас на Явор, през цялото време носи прозрачно трико, разкриващо подробности от физиологията й. Бахаров трудно понасял факта, че театралната публика вечер след вечер вижда отблизо това, което доскоро е било запазено само за него, но не можел да накара Рая да се облече на сцената, защото тя била готова на всичко за изкуството.
Изненада! Рая Пеева пръска сексапил на морето, но не с Бахаров! СНИМКИ
Актьорът намирал утеха единствено във факта, че също като нея, почти всяка вечер е на малкия екран във втория сезон на „Съни бийч“. По ирония обаче, той не може да въздейства на жените и в хитовия сериал. Герят му, хотелиерският бос Никола, упорито преследва красивата Ивон (Евелин Костова), която не му обръща никакво внимание. По сценарии тя има дете от него, но предпочита да го отглежда с Гомес (Бойко Кръстанов)./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now