Ваня Щерева остана по жартиери в двора на Катето Евро след… СНИМКА 18+

В къщата на Катето Евро в Кокаляне май никога не е скучно, да не говорим, че понякога градусите се вдигат толкова много, че чак предизвикват пожари след това в социалните мрежи.

Наскоро актрисата показа в какво щуро и палаво настроение се намира, когато е в компанията на приятелката си Ваня Щерева, която блесна по жартиери от профила й.
Палавница! Ваня Щерева се показа с насинени колене вследствие на… СНИМКА
Щерева е в ролята на секси градинар в двора на Катето Евро, с която очевидно знаят много добре как да си направя весел и уикенда, и живота. Актрисата дори кръсти партито си “Кокаляне Summer Fest”, а на клиповете в Инстаграм профила й се вижда как пее и танцува с приятелите си.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Vanya Shtereva (@vanyashtereva)

Ваня Щерева заплаши Азис, той я напсува… ВИДЕО 18+
“Новият градинар на Катето”, намигна закачливо от мрежата и Щерева в профила си. Както може да предположите – коментарите след тази публикация заваляха като из ведро./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Катерина Евро (@k.evro)

Източник: blitz.bg
Next Post

Безкрайното и секси лято на Маги Джанаварова

Когато е горещо, човек трудно може да търпи дрехите по себе си. На плажа и в планината свалянето им може и да е добра идея, но не и в офиса например. Е, на Маги Джанаварова не ѝ се налага да мисли толкова, защото лятото ѝ е изглежда безкрайно. Или поне […]