Милена Славова призна: Жана Бергендорф е лесбийка

Ситуацията около рок певицата Милена Славова и делото, заведено срещу нея заради изразено мнение в социалните мрежи, се следи с особен интерес не само от феновете на изпълнителката, но и от много други хора, според които подобно обвинение е нелепо.

Разбира се, покрай него наяве излизат и факти, които не винаги носят дивиденти на героите, за които се отнасят. Според Милена Славова колежката й Жана Бергендорф е лесбийка.
Милена Славова побесня: Нарязаха й гумите, защото… СНИМКИ
По думите на бунтарката № 1 на българския рок, нейната по-млада колежка е живеела с жена, а повода да разкрие тази пикантерия, станаха наречените от Милена “смъртни заплахи”, които експънкарката твърди, че получила неотдавна. Според нея заканите идвали от гей общността у нас и в чужбина заради неин пост преди няколко години.

Публикацията на Славова бе възприета от много хора с нетрадиционна сексуална ориентация като обидна и дискриминационна и стана повод за завеждането на дело срещу певицата. Милена обаче, винаги е подчертавала, че не изпитва никакви лоши чувства към гейовете и че я свързва трайно приятелство с нейни колеги с такава ориентация, пише “Хотнюз”.
“С Люси Дяковска например сме в прекрасни отношения. Тя ми е приятелка. С нея никога не сме говорили на тази тема. И затова не ме интересува с кого живее”, категорична бе експънкарката./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Лиъм Пейн отново е в болница - какво се случва с изпълнителя

Напоследък Лиъм Пейн определено не може да каже, че всичко му върви по вода, защото съвсем наскоро се наложи да отложи турнето си заради здравословни проблеми. Преди няколко седмици 30-годишният изпълнител се наложи да бъде хоспитализиран заради бъбречна инфекция. Тогава Пейн заяви, че лекарите са го посъветвали да се отдаде на […]

Subscribe US Now