Слави не е стъпвал в родната си къща, а майка му се изнесе при…

Мама Здравка се изнесе при щерка си в Плевен. Родното село на досегашния шоумен и новоизлюпен политик Слави Трифонов – Учиндол, към този момент публично не съществува като административна единица.

Селото край Плевен от няколко години има друго публично име – Тодорово, само че и новото наименование не взема решение казуса с демографския срив. В родното село на Дългия в миналото са живели 4500 души, а през днешния ден то е с едвам 300 поданици, най-вече възрастни хора, пише “Уикенд”.
Голям удар: Слави Трифонов продаде правата на “Ку-ку” на…

Местните споделят, че Слави Трифонов не е стъпвал в родната си къща от погребението на татко си Тодор, който умря преди две години на 85-годишна възраст след кратко боледуване, пише още изданието.
След смъртта му Слави прибра майка си Здравка и от този момент родната къща на шоумена е необитаема и пустее. “Здравка живее в Плевен, взе я щерка й Петя след гибелта на Тодор”, разправят хората в селото.  Според други в плевенското село пък, Слави не е осъмвал в родния си дом от най-малко 20 години, особено откакто е и знаменист № 1 в страната.
“Минаваше за по час-два, калкото да нагледа родителите си. После отпрашваше с джипа си към Плевен. Никога не идваше самичък, две коли го следваха – евентуално с гардове”, припомнят си местните визитите на Дългия./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Лебедовата песен на Харисън Форд в Кан - почетна Златна палма и овации

Краят на месец юни ще бъде доста емоционален. Но не защото от лятото ще остава един месец по-малко, а защото тогава по кината ще се завърти “Индиана Джоунс и реликвата на съдбата”. Разбира се, няма как да знаем дали това ще бъде последният филм за приключенеца, но със сигурност ще […]

Subscribe US Now