Как изглежда 21-годишният син на Клаудия Шифър

Как лети времето? Точно това се чуди Клаудия Шифър, дакато гледа как най-голямото й дете навършва 21 години. Каспър има рожден ден точно на 30 януари и гордата майка не успя да остане безучастна към това голямо събитие. 
За да почете първородния си син, супермоделът качи в Instagram серия от негови снимки, доказващи, че той е перфектната комбинация от гените както на красивата си майка, така и на баща си, режисьорът Матю Вон.
Каспър изглежда като модел на снимките, на които небрежно се разхожда из улиците на Лондон, пушейки цигара.
“Синът ми Каспар е на 21 днес”, написа Клаудия под поста. “Той е най-милият, грижовен, най-палавият, умен, с чувство за хумор, добре възпитан и спортен човек на света. Той ни побеждава всички на тенис, крокет, табла, шах, тенис на маса, каране на ски, билярд и какво ли още не… Имаш всичко: перфектният английски джентълмен. Мама и татко се гордеят с теб”, пише супермоделът. 
Ел Макферсън, която е колега модел и приятелка на Клаудия Шифър, беше една от първите, които коментираха публикацията: “Можете ли да повярвате как растат синовете ни? Сай също навършва 21 следващата седмица. Изглежда не толкова отдавна, когато ги събирахме заедно от вратата на училището.”
Датският модел Хелена Кристенсен също се включи с думите: “Честит рожден ден на твоя красив син.” Въпреки че имаше много поздравителни съобщения към Каспър, някои фенове бяха разделени относно избора й на снимки.
“Не може ли да избере снимки, без да рекламира цигари?” пише един. Но много последователи на Клаудия в социалните мрежи, посочват, че Каспър вероятно просто е пушил за някоя фотосесия.
Клаудия Шифър и Матю Вон имат три деца заедно: Каспър (21 г.), Клементайн (19 г.) и Козима Вайълет (14 г.). Семейството живее в обширно имение в графство Съфолк, Източна Англия, недалеч от Лондон, но и близо до крайбрежието, припомня Hello. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Софи Търнър вече не крие новото си гадже

Последните месеци от миналата година бяха доста напрегнати както за Софи Търнър, така и за Джо Джонас. Тогава разбрахме с голяма доза изненада, че двамата се развеждат. И докато така и не знаем какво точно е причинило разрива в отношенията им, разводът все още не е финализиран, защото Търнър и Джонас […]

Subscribe US Now