Колко най-много е вдигал Арнолд Шварценегер от лежанка

Арнолд Шварценегер си е заслужил място в историята не само на бодибилдинга, но и на киното. Като цяло роденият в Австрия актьор е успял да постигне всичко, което си е поставил за цел.
Макар да изминаха много години откакто спря с бодибилдинга, Шварценегер си остава една от знаковите фигури в този спорт. Като много от днешните състезатели се вдъхновяват именно от него.
Снимките на Арнолд Шварценегер като млад от състезателните му години изглеждат впечатляващо и днес, а в YouTube канала The Pat McAfee Show, споделя за някои от личните си постижения, когато стане дума за вдигане на тежести.
Арнолд споделя, че личният му рекорд на лежанка са внушителните 238 кг. Мъртва тяга Арнолд Шварценегер пък е правил най-много с 322 кг.
Разбира се, няма как да подминем и клековете, защото краката са задължителна и важна част от подготовката на всеки бодибилдър. Максимално Арнолд Шварценегер е клякал с 276 кг, като признава, че тези килограми днес не са чак толкова впечатляващи за един професионален бодибилдър, пише Marca.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата визия на Никол Шерцингер, която всички обсъждат

Никол Шерцингер обича да провокира феновете си. Прави го ежедневно и винаги ѝ се получава. Певицата отново успя да привлече вниманието и да направи така, че всички да говорят за нея. Причината – новата ѝ убийствено секси визия с къса коса, която Никол сподели в профила си в Instagram. Въпреки че […]

Subscribe US Now