Адът на алкохола и насилието, през който Селма Блеър е преминала

Още през 2018 г. Селма Блеър обяви, че е болна от множествена склероза и ѝ предстои дълъг път в опит да се излекува.
През лятото на миналата година пък представи и документалният филм, който проследява целия този процес. И това ни показа, че актрисата въобще не се колебае да споделя трудните моменти, през които преминава.
Прави го отново в мемоарите си Mean Baby и интервю за списание People. Блеър говори открито за зависимостта си от алкохол, която е започнала от много ранна детска възраст – седем години, както и за други травми като сексуални посегателства срещу нея и опити за самоубийство.

Актрисата е откровена, че не смята, че е щяла да преживее детството си, ако не е бил алкохолът, защото точно в началото в него е намирала спасение и комфорт. В детските си години не се е напивала, но е консумирала алкохол, когато е искала тревожността ѝ да изчезне.
През тинейджърството и 20-те и години обаче е започнала да прекалява с алкохола, което е довело и до изнасилване. Селма Блеър пише в книгата си, че е била толкова пияна, че не е можела да каже “не” на двете момчета, които са злоупотребили с нея.
Всъщност, тя не е сигурна дали и двамата са я изнасилили, но е убедена, че един от тях го е направил със сигурност. Това е история, която тя досега не е разказвала на никого, освен на терапевта си, но сега решава да го направи, защото е важна част от целия ѝ път.
Селма Блеър е трезвена от 2016 г. и казва, че споделя всички тези неща и преживявания в книгата си, за да помогне на други като нея, които в момента се опитват да се скрият от света, докато болката им отмине. Mean Baby ще бъде пусната в продажба в Америка от 17 май.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Адът, през който премина Селма Блеър

Още през 2018 г. Селма Блеър обяви, че е болна от множествена склероза и ѝ предстои дълъг път в опит да се излекува. През лятото на миналата година пък представи и документален филм, който проследява целия този процес. С който ни показа, че въобще не се колебае да споделя трудните моменти, […]