Екзотичните забавления на Ванеса Хъджинс

Явно Ванеса Хъджинс е поредната звезда, която е решила да зареже ангажиментите и да се отдаде на почивка, слънце и екзотика.
Хубавото е, че не пропуска да направи съпричастни с преживяването си и своите многобройни почитатели. А те могат да бъдат единствено щастливи от поредицата красиви снимки, които актрисата публикува в социалните мрежи – при това с изрязан, секси бански.
От кадрите става ясно, че Ванеса е решила да събира слънчев тен на Филипините. Мястото изглежда наистина красиво със скалите и искрящата синя вода, а самата актриса го определя като “рай”. Придружител в приключението е по-малката ѝ сестра Стела, която също е актриса.
Всъщност, освен за плажни емоции, пътуването на Хъджинс до Филипините е свързано и със създаването на документален филм, който ще изследва азиатските корени на звездата. Според Variety документалният филм ще бъде заснет в Манила и Палаван, като ще подчертае връзката на Ванеса с жените в семейството и най-вече с майка ѝ Джина, която е родена във Филипините и емигрира едва на 25 години.
Наскоро Хъджънс потвърди годежа с приятеля си Коул Тъкър, с когото са заедно от 2020 г. “ДА. Не можем да бъдем по-щастливи”, написа тя в Instagram, споделяйки, че са се сгодили на Айфеловата кула. Хъджънс неведнъж е споделяла колко щастлива я прави човекът до нея и за хубавите моменти, които имат заедно, пише Hola.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мариан Вълев - Куката призна пред БЛИЦ TV как е избягал от казармата

Актьорът и режисьор Мариан Вълев – Куката направи сензационно признание в подкаста на БЛИЦ “Не съм такъв човек”. Той разкри истинската причина, която го е тласнала към тази професия, а тя се оказа доста изненадваща и много далеч от тривиалното “призвание”. Режисьорът на филма “Чалга” разкри още как се е […]

Subscribe US Now