Гърми жесток скандал: Уличиха Теа и Наум в измама за куп пари

Мрежата буквално гърми, а под ударите на потребителите в социалната мрежа попаднаха Теа и Наум Шопови.

Любимците онлайн обаче си спечелиха буквално дъжд от виртуални куршуми, като бяха уличени в грандиозна измама.
Инфлуенсърите се препитават основно с реклами и съдържание онлайн, като Наум все пак веднъж в годината се подвизава и като водещ на предаването „Ергенът“.
Оказва се обаче, че основното им поприще е компрометирано, а това лесно може да се нарече светската бомба на годината.
Потребителка в „ТикТок“ твърди, че Теа реакламира телефон с марка „Самсунг“, с който прави всичките си професионални снимки и използва само него. Уви обаче, девойката е забелязала, че Шопова използва емотикони, които не са налични за системата „Андроид“. Както на всички е известно, именно това е операционната система, която е пригодена към „Самсунг“.
Въпросните емотиконки съществуват обаче в друга операционна система – iOS, която пък е създадена за Iphone. Именно така тиктокърката разкрива, че явно Теа лъже потребителите, че използва нещо, просто за да го рекламира и пробута на тях.
„Т.е. ти ни лъжеш. Да разбирам ли, че утре като кажеш, че използваш даден крем, ти използваш съвсем друг и ни лъжеш? Да го разбирам ли това, Теа?“, пита потребителката.
Коментарите под видеото изобилстват, като масово хората скачат на Наум и Теа:
За съжаление заради такива инфлуенсъри, когато някои рекламира нещо наистина качествено, хората нямат доверие, защото вече са го изгубили. Права си
Сега ще кажат, че снимките са стари…
а добро утро, сега ли разбрахте че лъжат
И после говорят във видеата си как те никога не биха рекламирали нещо, което не харесват или не използват. Айде моля ти се!
Това са номерата на всички инфлуенсъри, защо чак сега го забелязвате
Ето и цялото изобличаващо видео:

@idioshok #fyp #viral #foryou ♬ original sound – idioshok

Източник: blitz.bg
Next Post

Наоми Кембъл по бельо на 53

Може да спряха да правят прочутите си шоуто с “ангели”, но Victoria”s Secret се останаха един от най-популярните брандове за бельо в света, на който се доверяват милиони жени. И точно като такъв могат да си позволят кампания с всеки известен модел. Или с много накуп. Такъв е случаят с […]

Subscribe US Now