Изненада! И Галена се гушна с “Ергенът”, двамата се… ВИДЕО 18+

Ако си мислите, че Виктор Стоянов е популярен само заради участието си в “Ергенът”, жестоко се лъжете. Факт е, че именно в риалитито доби най-сериозна слава, само че ако надникнем в миналото му, ще открием много изкушаващи ситуации.

Една от тях безспорно е с поп фолк дивата Галена, а действието се развива не къде да е, а на плажа, под жаркото лятно слънце. Страстното видео всъщност е клип към един от хитовете на изпълнителката от близкото минало.
“Ергенът” Виктор изуми с ВИДЕО, в което е седнал върху…

Наскоро и колежката й Андреа напомни, че през 2017 г. Виктор се е снимал в клипа към един от хитовете й – “Витамин”, а видеото има над 6 милиона гледания в You Tube.
Горещо! Спипаха Емануела да се натиска с “Ергенът” Виктор ВИДЕО 18+
Клипът на Галена с участието на “Ергенът” е към песента “Стара каравана” и е от 2015 г. Оказва се, че явно голяма част от поп фолк дивите ни са ползвали услугите и най-вече атлетичното тяло на Виктор Стоянов за видеата си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Заляха с подигравки Сашо Кадиев заради тази СНИМКА

Сашо Кадиев често дефилира в публичното пространство и коментарите за него в социалните мрежи, обикновено валят като из ведро. Актьорът и тв водещ предивика поредната порция реакции с причудливата си визия. Свикнали сме да гледате синът на Катето Евро цветно облечен, но малцина са очаквали, че той ще застане пред […]

Subscribe US Now