Емануела става конкуренция на Пайнера, ето какво стартира

Попфолк певицата Емануела търси нови таланти. Красивата изпълнителка е част от нова музикална компания, която ще се казва РА Мюзик. Фирмата, която ще търси нови звезди, е създадена преди броени дни.

Продуцентският екип се състои от известната певица Емануела и колегата й Александър Попов, по- известен в средите като Супер Саш. Двамата работят от години заедно и зад гърба им седи едно истинско приятелство. Освен това преди месеци създадоха и съвместен дует.
„Телеграф“ се свърза с партньора й Александър Попов, който коментира идеята за създаването на новата продуцентска компания.
„От известно време обмисляме да създадем такава фирма. С текстописеца Петър Петров и Емануела работим успешно дълги години. Най-много се мотивирахме, след като започнахме да развиваме много успешно кариерата на младата звезда Антонио. Това ме накара да си мисля, че бихме могли да се справим толкова добре и дори още по-добре, ако създаваме нови звезди“, разказа Супер Саш.
 
Емануела и Александър Попов са успешен тандем от години 
Той допълни още, че в началото на месец юни им предстои да направят и първия голям кастинг в търсене на нови звезди за музикалната си компания.
„Жанрът, върху който сме се съсредоточили, ще е т.нар. комерсиален попфолк. Този стил музика ни е добре познат и сме силни в това. България е пълна с много талантливи млади хора, които имат нужда от правилна подкрепа и много работа, за да успеят, и ние ще им помогнем именно в това“, споделя още Попов.
Емануела е поредната чалга звездата, която ще бъде конкуренция на Митко Димитров – Пайнера. С музикални лейбъли са вече колегите й Меди и Галин, а Теди Александрова е в подготовка на започване на своя компания./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now