Как Нина Добрев се пошегува с Брад Пит

Не е рядкост известни актьори да посещават премиерите на филми на свои колеги, за да изкажат по този начин подкрепата си към тях. Можем да кажем, че Нина Добрев направи нещо подобно. И то не с кого да е, а с Брад Пит. 
Българката не е присъствала на някоя от премиерите на “Убийствен влак”, който е по кината от 5 август, но все пак успя да намери начин хем да подкрепи филма и колегата си, хем да се пошегува.
В профила на Добрев в Instagram виждаме, че преди дни е присъствала на събитието, организирано от Louis Vuitton в Бевърли Хилс – 200 TRUNKS, 200 VISIONARIES: THE EXHIBITION. Но виждаме също така, че най-вероятно е отишла и на кино, за да гледа “Убийствен влак”.
Казваме най-вероятно, защото не можем да бъде напълно сигурни, но Нина публикува снимка, на която виждаме как позира пред постер на филма. Но не просто позира, а е направила доста интересна чупка в кръста, така че задните ѝ части се оказват в непосредствена близост до лицето на Брад Пит.
В описанието към поста Нина Добрев шеговито написа, че никога досега не е сядала върху лицето на Брад Пит. По-голямата част от последователите на актрисата в социалната мрежа също оцениха чувството ѝ за хумор.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голямата грешка на Джейн Фонда

Джейн Фонда е вече почти на 85, но не крие тревогите си, че е все по-близо до смъртта. Въпреки тях обаче продължава да демонстрира силния си дух и завидно добре поддържания си външен вид. Колкото и добре да изглежда за годините си, актрисата го е постигнала не само благодарение на […]