На колко (малко) всъщност е оценено личното богатство на Матю Пери

Повече от половин година измина от смъртта на актьора от “Приятели” Матю Пери. Той бе открит мъртъв в дома си на 28 октомври 2023 г., а още на следващия ден бе извършена аутопсия, като резултатите показаха, че актьорът е починал заради “острите ефекти на кетамина”, който е приел. Наскоро се заговори, че “множество” лица трябва да бъдат обвинени, тъй като разследването на причината за смъртта на актьора е “близо до своя край”.
Докато разследването продължава да тече, отново се заговори за личното богатство на актьора и точно колко е притежавал наистина. Според The ​​Sun личното богатство на Матю Пери се оценява на около 1.5 милиона долара. Актьорът е разполагал с тръст, оценен на 120 милиона долара, който има няколко бенефициенти, включително баща му Джон Пери, майка му Сузан Морисън, полусестра ну Кейтлин Морисън и бившата му приятелка Рейчъл Дън, с която той излиза от 2003 до 2005 г.
Звездата от “Приятели” оставя по-голямата част от притежанията си на Alvy Singer Living Trust, тръст, създаден от него през 2009 г. и кръстен на героя на Уди Алън от 1977 г. “Ани Хол”. Правните документи показват, че той не е притежавал никаква собственост в Калифорния към момента на смъртта му, тъй като неговият дом на стойност 6 милиона долара в Пасифик Палисейдс се води на името на негов попечител, а имено Лиза Фъргюсън.
Пери беше намерен мъртъв в имота, който остава на името на Фъргюсън и не е пуснат на пазара за продажба. Друга къща в Холивуд Хилс, която той купува от името на тръста Alvy Singer LLC през май 2023 г., сега се продава за 5 195 000 долара, отбелязва Yahoo Entertainment.
Съобщава се, че Матю Пери ремонтира дома си в Пасифик Палисейдс по време на смъртта си и е отседнал в къща под наем за 49 000 долара на месец с изглед към Бевърли Хилс. В завещанието си Пери уточнява, че не иска децата, които би могъл да има след 2009 г., да имат “изрично право” на богатството му, въпреки че към момента на смъртта си не е женен и с деца.
“Умишлено съм пропуснал от това завещание и тръст всяка разпоредба за който и да е от моите наследници, семейство, роднини или други лица, които не са посочени”, отбеляза той в завещанието. “Също така умишлено не осигурявам никакви доведени или приемни деца, които сега имам или по-късно може да придобия.” Според Daily Mail родителите на Пери вероятно ще поемат неговите актьорски хонорари, както и тези от мемоарите му.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

На 39 Кристиано Роналдо е по-бърз от всякога на Евро 2024

След като Португалия успя да отстрани Словения от Евро 2024, всички говореха за Кристиано Роналдо. И не толкова за дузпата, която пропусна в редовното време, а заради сълзите на футболиста след това. Роналдо отнесе доста подигравки, но е факт, че бе безпогрешен от бялата точка, когато се стигна до изпълнения на […]

Subscribe US Now