Защо бившата на Уиз Калифа дава на децата си да пият кафе

Всеки родител има свой собствен начин, по който смята за правилно да отглежда децата си. Дали например ще има дава да ядат захар, гледат телевизия, или пък не.
Не е особено срещано обаче да се дава на малки деца да консумират кафе. Амбър Роуз обаче няма проблем с това и не вижда нищо нередно.
Бившата на рапъра Уиз Калифа сподели в интервю за No Jumper, че позволява на двете си деца да пият кафе. 40-годишната Роуз има 10-годишен син от рапъра и четиригодишен син от връзката си Александър Едуардс.

“Слаш е на четири и пие кафе всеки ден”, казва още тя. “Аз и децата ми седим, пием кафе и си говорим. Няма нищо страшно. Това е само малко кофеин. Не е вредно за теб”, допълва още Амбър Роуз, пише Complex.
Роуз, която има профил в OnlyFans, също така твърди, че говори открито с децата си за абсолютно всичко, дори за профила си в платформата за възрастни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Прозрачната рокля на Пенелопе Крус, за която всички говорят

Напоследък Пенелопе Крус сякаш отказва да се раздели със своя Chanel. Но когато за първи път си пробиваше път в Холивуд (вече добре позната в родната й Испания, първата роля на Круз в САЩ беше в The Hi-Lo Country от 1998 г.), тя носеше панталони или елегантни рокли с гол […]

Subscribe US Now