Две години от смъртта на Денис Теофиков, никой не очакваше да се случи това ВИДЕО

Талантливият певец Денис Теофиков продължава да живее в сърцата на своите приятели и почитатели, макар вече да не е сред живите. Той си отиде от този свят по нелеп начин, след като падна от висока сграда, а България се прости с един от най-големите таланти, какъвто някога сме срещали. 

Бившата му половинка – певицата Десита, ни накара отново да си спомним за него и да настръхнем от това, което реши да направи след неговата смърт. Тя реши да представи неиздавам дует между тях двамата, което се оказа голяма изненада за почитателите им. 
“За малко”, това е неиздаваният дует на двамата млади изпълнители, които преживяват своята истинска любов в началото на техните музикални кариери.
 

Сингълът излиза близо 2 години след трагичния инцидент с Денис Теофиков , а песента е пусната именно от голямата му и истинска любов Десита. В песента “За малко” участие взема и бащата на Денис – Атешхан Теофиков.
“Денис, от днес ще живея някак по-спокойно, че успях да сбъдна една наша обща мечта! Благодаря на всички замесени. Благодаря най-вече на неговите родители за безрезервната подкрепа! В песента ще чуете най-красивите звуци от китари, изсвирени от неговия баща! С тази песен ще кажа – благодаря ти, Денис, че беше част от живота ми. Благодаря ти за спомените и за яркия отпечатък, който остави. Вярвам, че някъде там празнуваш нашия дует. За мен е чест, обичам те! Приятно слушане!” – написа прочувствено певицата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кой има повече пари след развода - Софи Тънър или Джо Джонас

Макар да изминаха няколко седмици от новината, че Софи Търнър и Джо Джонас се развеждат след като изпълнителят подаде необходимите документи в съда, все още не знаем много подробности. В интернет пространството витаят различни теории, предположения и твърдения за това какво се е счупило в отношенията им, но двамата така и […]

Subscribe US Now