Адел и алкохолът – част поредна

Преди няколко месеца Адел обяви на всеослушание, че е спряла да пие алкохол, защото се е борила с нещо като зависимост. Направи го пред препълнената зала на театър “Колизеум” в Лас Вегас пред стотици свидетели.
Сега обаче разбираме, че 35-годишната певица отново е посегнала към чашката, защото сама си е “вдигнала забраната” за пиене. “Мисля да се поотпусна. Все пак е сезонът на червеното вино”, казва тя отново в “Колизеум”.
“Бях спряла да пия, но очевидно съм готова отново да започна, защото просто бях в почивка”, допълва Адел, цитирана от Daily Mail. Седмици преди това изявления тя беше казала, че червеното вино се отразява зле на гласа си, освен това след него има ужасен махмурлук.
Изпълнителката на “I Drink Wine” тогава сподели, че го е заменила с газирана вода и половин чаша бяло вино, което разрежда с лед. И че е “ужасно досадно” да не пиеш алкохол. Дано този път Адел да има контрол над навика, с който разпуска.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Никол Шерцингер на коледна вълна

Никол Шерцингер има пълното право да се гордее с кариерата си. Започнала като тийнейджърка с участия в мюзикъли, тя добива известност с момичешката група The Pussycat Dolls, за да стане впоследствие съдия в няколко музикални риалити формата и отново да се завърне към мюзикълите. 45-годишната певица получава възторжени отзиви за […]