Дениз Хайрула от “Ергенът” лъсна без грим! Гледката е… СНИМКА

Дениз Хайрула, която има най-премерено поведение сред всички участнички в “Ергенът”, лъсна на снимка без никакъв грим по лицето си и отприщи вълна от коментари. 

Бившата на покойния Христо Сираков няма притеснение от натуралния си вид, но пък често остава неразпозната от фенове си, които са свикнали да я виждат напудрена и пременена. 
Някои фенове откровено заявиха, че има коренна разлика от натуралния й външен вид и този след професионален грим. Снимката на Дениз на някои им напомни за Сузанита. Те намират прилича в огромното чело, с което щерката на Орхан Мурад се прослави в медиите. 

Истината е, че на почти всички синхрони в “Ергенът” Дениз е без грим. Единствената участничка, която смело се показва в натурален вид и изглежда няма никакви притеснения от това. 
След края на “Ергенът” Дениз е намерила нова любовна тръпка. За гаджето й не се знае нищо, освен че преди две седмици отвори собствен ресторант, който носи името на Дениз./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Иван се съблече гол, а Ирина Тенчева го смаза СНИМКА

Иван Христов и Ирина Тенчева се радват на почивките дни далеч от България, където никой не ги познава и могат да останат незабелязани. Те се намират в Гърция и вече откриха летния сезон.  Влюбената двойка се е позиционирала на съвсем пуст плаж и няма да повярвате с какво се занимават […]