Гала призна как бори повторния К-19 СНИМКА

Тази сутрин Гала се включи от дома си, откъдето поздрави колегите си в панела в “На кафе”. Причината стана ясна преди ден – тв водещата отново е заразена с коронавирус.

Този път обаче, за разлика от предишния, симптомите са доста поносими и тя не само се чувства, но и изглежда доста свежо. В директна скайп връзка блондинката сподели какво точно й се случва и какво приема, за да се излекува.
Болната от К-19 Гала издаде кой актьор е сред участниците в “Като две капки вода”

“Много трудно разбрах, че съм болна, защото принципно имам синузит, който се обостря от време на време. Всеки ден си правех тестове, които постоянно излизаха негативни. Имах само проблем с гласа. В неделя сутринта обаче, като се събудих, бях със запушен нос. Направих отново тест и този път той се оказа позитивен”, сподели Гала от дома си.
Гала пипна коварна болест, оплака се от… СНИМКИ
“Нямам почти никакви симптоми. Предишният път, когато бях с ковид, имах болки в ставите, бях отпаднала, беше доста по-различно. Но не приемам никакви лекарства. Пия добавки – Ресвератрол, цинк, витамин D3 и хапвам бразилски орех, който е много богат на селен. Разбира се и мед в комбинация с лимон и пчелен прашец. Чувствам се добре, като изключим гласа и дращенето в гърлото”, сподели още Гала./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Калин Терзийски загуби делото за клевета срещу Хайтов след 5-годишна битка СНИМКА

Калин Терзийски излезе губещ в делото, което дъщерята на писателя Николай Хайтов – Елена заведе срещу него преди цели 5 години и което приключи наскоро с присъда. Елена Хайтова осъди Терзийски за 1 лев, след като през 2016 г. в тв предаване той определя баща й и Йордан Радичков като […]

Subscribe US Now