Бомба! Тита чака бебе? ВИДЕО

Тита май има новина, за която още нищо не е споменала. Понякога обаче думите са безсилни пред действията. Скорошно участие на изпълнителката накара феновете й да си мислят, че тя е бременна.

Причина за съмненията им стана леко наедрялото коремче на блондинката, която иначе в профилите си в социалните мрежи демонстрира съвсем други мерки.
Тита изуми всички, тотално не прилича на себе си СНИМКИ
Както е известно, Тита има връзка с Недко Николов, с когото поне засега дават вид на двойка, готова да направи важните крачки в живота.

Тази СНИМКА потвърждава разделени ли са Тита и Недко
От въпросното видео е видно, че коремчето на Тита е твърде изразено, макар и съвсем леко. Разбира се, не забравяме, че и светлините в заведението понякога създават грешни представи, но както се казва – времето само ще покаже. Освен това самата Тита неведнъж е споделяла, че вече се чувства готова за следваща стъпка./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от ♕Tita (@hrisistar)

Източник: blitz.bg
Next Post

Край на чакането, Бионсе го направи

Днес е петък – любимият ден от седмицата на много хора. Петък винаги ни носи вълнение, очакване за нещо щуро, приключенско, забавно! А днешният е особено специален за феновете на Бионсе. И за нея, разбира се! След цели шест години поп дивата най-сетне изпълни една своя мечта! Стрелките на часовника […]