Бунт в мрежата заради Йоанна Темелкова, феновете скочиха след… СНИМКИ

Актрисата Йоанна Темелкова няма да се завърне в образа на Лора – нейната героиня от хитовата криминална поредица “Братя”, което не само че предизвика много бурни възгласи в социалните мрежи, но и откровени обиди от страна на феновете на сериала.

Предстоящият четвърти сезон чука на вратата, но тази неприятна изненада стана факт съвсем скоро, след като от екипа разкриха, че има промени в актьорския състав и Темелкова вече не е част от него.
Йоанна Темелкова хвърли всички в шок с това признание…
“Всъщност без Лора сериалът ще загуби чара си!”, “Просто не мога да си представя филма без тази луда любов!”, “Ужас! Не вярвам, докато не видя!”, гласят само част от многобройните коментари в мрежата.

Разбира се, има и такива, които предполагат, че това е просто трик от страна на продуцентите, за да привлекат още повече зрителското внимание и нетърпение. “А може би изненадващо Лора ще се появи в някакъв момент?”
Каквато и да е причината, напускането на Йоанна Темелкова всъщност не е толкова голяма изненада, тъй като още през октомври миналата година тя се сбогува с героинята си и с това загатна за края на сериала за себе си.
Йоанна Темелкова преживя инфарктна ситуация в Париж! СНИМКИ
“Благодаря ти, Лора! За мен беше чест! Благодаря за уроците, които ми даде! Благодаря ти за емоциите, които предизвика у мен! Включително и за гнева! Не всичко от теб успях да понеса, но те обичам. Това беше за “нея”, сега за вас: Днес приключихме снимки на трети сезон на “Братя” – емоционален момент за всички ни. Ние сме безкрайно щастливи, че се вълнувате “Какво ще стане?!” и че имате и своя версия за развитието на сюжета! Всичко това означава, че екипът си е свършил работата”, написа тогава в профила си актрисата.

В новия четвърти сезон на “Братя”, чието завръщане ще е на 22 февруари от 22:30 ч. в ефира на Нова телевизия, основната тема ще бъде свободата да избереш собствения си път и да го отстояваш с всички възможни средства. Това ще бъде сезонът на манипулациите и задкулисните игри, а съдбата зловещо ще настрои героите всеки срещу всеки, без да са сигурни кой е приятел и кой враг. 
Към звездния актьорски каст ще се присъединят Неда Спасова, Веселин Калановски, Веселин Петров, Анастасия Левордашка и други./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мария Игнатова побърка феновете на "Капките", направо я съсипаха! СНИМКА

Анонсът, който Геро направи на финала на последното издание на “Като две капки вода” – че на следващия лайф в журито, като гост звезда, ще седне Мария Игнатова, предизвика много бурни реакции в социалните мрежи. В рамките само на няколко дни фейсбук и инстаграм буквално прегряха от разпалени коментари, а […]

Subscribe US Now