Бъдещи адвокатка, лекарка и певица се борят за короната на “Мис Сливен” СНИМКИ

Вече са ясни четиринадесетте участнички, които ще претендират за короната на “Мис Сливен” на 19-ти октомври от 19:30 часа в зала Сливен.

Най-много са желаещите да се занимават с правосъдие като завършат, в списъка с участничките има и бъдеща лекарка, психоложка, певица и дизайнерка.
Певицата Боряна Баташова ще блести като водеща на “Мис Сливен” СНИМКИ

Едно от момичетата мечтае да си отвори салон за красота в града. Те са на възраст между 16 и 22 години и най-много са от амбициозната зодия Дева. Надпреварата, част от “Мис България”, ще се проведе в три тура, като момичетата ще са облечени в бизнес тоалети “ДиКа” и в божествените рокли на дизайнера Стоян Радичев.
“Мис България” Теодора Мудева търси новата “Мис Сливен” СНИМКИ
Топ гримьорката на Сливен Сиси Димова и екипът й, заедно с фризьорите от “House of Beauty” ще се погрижат за визията на участничките в “Мис Сливен”, а за настроението на гостите в зала Сливен ще се погрижат оперната прима Веси Тодорова и танцьорите от КСТ “Туида”.
Входът на Мис Сливен 2022 е свободен!/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Искат ли Кейт и Уилям четвърто дете

Октомври се оказва специален месец за близките на кралското семейство. На 15 октомври херцогинята на Йорк Сара Фъргюсън отбеляза рождения си ден. По същото време семейството на Пипа и Джеймс Матюс също е празнувало рожден ден. Първородното дете на сестрата на Кейт Мъдълтън навърши четири годинки на същия ден. Според […]