Кендъл Дженър знае как да изпоти гаджето си

Кендъл Дженър със сигурност кара гаджето ѝ Девин Букър да се изпоти, защото знае как да нажежи страстите с ударна доза секспил.
Супермоделът публикува поредица от снимки в Instagram, на които се излежава в изрязан бански до бутилка от нейната текила 818.
Публикацията ѝ събра 5.8 милиона харесвания и над 11 хиляди коментара, сред които и на нейния любим от NBA. Емотикон, която изобразява изпотено човече – достатъчно красноречиво, за да разберем, че Букър определено одобрява снимките.
Двойката започва да излиза от 2020 г., но през юни тази година се разделя, за да може всеки от тях да се съсредоточи върху професионалните си ангажименти, казва източник на Page Six.
“Негов приоритет е кариерата. Кариерата на Дженър също доминира в живота ѝ”, разкрива източникът. “След две години те проведоха разговор за развитието на връзката им. И тъй като нещата не вървяха, беше време да си починат”.
Раздялата обаче не продължи дълго, тъй като Девин придружи Кендъл на сватбата на неин приятел през юли. Същият месец започнаха да се появяват първите слухове за помирение, когато двамата отлитат за Хавай, въпреки че никъде не видяхме техни снимки заедно.
Но нищо не остана скрито задълго. По-наблюдателните фенове забелязаха, че Букър се е присъединил към Дженър и нейните приятели на почивката им, когато тя сподели видео, в което се вижда на заден план как баскетболистът се показва от океана.
Явно връзката им е във вихъра си, а коментарът на играча на Phoenix Suns само може да потвърди възраждането на отношенията им. Кендъл също е на тази вълна, тъй като по-рано този месец сподели романтични снимки от съвместната им ваканцията.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

За Дуа Липа няма спирка

Че Дуа Липа е направо фурия малко хора биха оспорили. Тя е една от най-успешните и харесвани изпълнителки на световната сцена в момента и докато сега се вихри с турнето си Future Nostalgia ни припомня, че си заделя време и за щури забавления. Докато чака през септември да започнат концертите […]