За Дуа Липа няма спирка

Че Дуа Липа е направо фурия малко хора биха оспорили. Тя е една от най-успешните и харесвани изпълнителки на световната сцена в момента и докато сега се вихри с турнето си Future Nostalgia ни припомня, че си заделя време и за щури забавления.
Докато чака през септември да започнат концертите ѝ в Южна Америка, Дуа явно знае как да запълни свободното си време по най-добрия начин.
А именно – като се отдаде на забавления с приятели и ни загатне малко секси настроение с лека провокация и интересно модно вдъхновение.
В последните си постове в Instagram 26-годишната изпълнителка показва (както не веднъж е правила), че в модата правилата трябва да се разчупват.
На първата снимка Дуа е заела секси и провокативна поза, докато е зареяла небрежно поглед в далечината. Нашите очи обаче веднага фокусират тоалета ѝ. Перфектно съчетание за лятно-есенна визия с каубойско допълнение.
Дуа е облякла ефектен комплект в две части – късо горнище с дълги ръкави в ярко оранжево и къса пола с цепка в същия цвят. Може да познаем, че певицата е прекарала доста време на плажа по смайващите ѝ крака, които е дарила със страхотен загар. А тях пък е обула в чифт стилни черни каубойски ботуши – акцентът в тоалета.
От следващите снимки също можем да почерпим модно вдъхновение от Дуа. Тя залага предимно на свободни и ефирни тоалети – дълги летни рокли, потничета и дънки.
Както личи, също от кадрите, певицата е имала време за плажни забавления с приятели, но и доста спорт – както йога край басейна по залез слънце, така и сутрешен джогинг край морето.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Страхотна новина за шефката на Facebook/Meta

Социалните медии играят важна роля в ежедневието ни. Рядко обаче се замисляме за хората, които стоят зад тези гигантски влиятелни компании. Като Шерил Сандбърг – главният оперативен директор на Facebook/Meta, които имаше личен повод за празник тези дни. Тя се омъжи за годеника си от 2020 г. Том Бернтал. 52-годишната […]