Ашли Греъм пак остави малко на въображението

Ашли Греъм е от известните жени, които не се притесняват нито от голотата, нито от килограмите си. След като стана майка за втори път в началото на миналата година, и то на близнаци, моделът продължи да показва щедро формите си.
Няма как да не отбележим, че в последните месеци Греъм видимо е отслабнала. Показа ни го и последното светско събитие, на което присъства – партито на Vanity Fair в Кан миналия уикенд.
За него моделът заложи на къса и изцяло прозрачна рокля, обсипана с блестящи камъчета. А под нея сложи само черно бельо. Тоалетът завърши със златни обувки, малка чаничка на Prada и много самоувереност.
35-годишната Греъм отново събра много положителни коментари и похвали за начина, по който изглежда, както и за завидното си самочувствие.
Този път обаче някои открито заявиха, че тя май вече не се вписва към plus-size моделите, защото е загубила част от пищните си форми. Но едно е ясно – Ашли се чувства по-добре от всякога в кожата си и това си личи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Големият и неподозиран талант на Пиърс Броснан

На 16 май Пиърс Броснан навърши 70 години. И избра да отбележи рождения си ден по необичаен начин – като открие първата си самостоятелна изложба като художник. So Many Dreams е изложена за доста кратко време в Лос Анджелис – закрита беше вчера, 21 май. Но това беше достатъчно, за […]

Subscribe US Now