Пореден провал за Амбър Хърд

Последният месец не е никак лек за Амбър Хърд. След наскорошната си загуба в делото за клевета от Джони Деп, наскоро разбрахме, че акрисата е поставена пред ново съдебно предизвикателство.
Преди броени дни стана ясно, че застрахователната компания New York Marine and General Insurance Co иска съд в Калифорния да се произнесе дали трябва да плати по полица на актрисата, след като тя не успя да се защити и загуби делото за клевета, заведено от бившия й съпруг Джони Деп.
И докато чакаме да разберем дали застрахователната компаня ще успее да спечели, стана ясно, че Амбър Хърд понася нов провал. 
Вчера, 13 юли, съдия от Вирджиния отхвърли искането на актрисата за нов съдебен процес по делото за клевета, което тя загуби от Джони Деп.

Адвокатите на Хърд поискаха от съдия Пени Азкарате да отмени присъдата, с която на Деп бяха присъдени 10 милиона долара, и да обяви нов съдебен процес, но съдията отхвърли искането.
Амбър Хърд поиска нов процес поради грешки, допуснати в предишния процес. Адвокатите й твърдят, че един от съдебните заседатели не се е явил на делото под собственото си име, припомнят от Washington Post. 
“Няма доказателства за измама или неправомерни действия”, заяви Азкарате, а съдебният заседател “отговаря на законовите изисквания за служба”, категорична е съдийката. 
Все още няма коментар от страна на Амбър Хърд, след решението на съдия Пени Азкарате.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Фолкпевицата Валя посвети песен на дъщеря си след избегнат инцидент с ТИР ВИДЕО

Поп фолк дивата Валя посвети специална песен на дъщеричката си Мария след избегнат инцидент. Това става ясно от самата изпълнителка в скорошно интервю. Песента се казва “Дъще моя”, а идеята за нея се ражда на връщане от едно от участията на певицата, когато колата й като по чудо не се сблъсква с полузаспал […]

Subscribe US Now