Няма да повярвате на колко години е Александър Сано СНИМКА

Реалната възраст на популярните личности винаги е вълнувала обществото. Но едва ли може да си представите на колко години е актьорът Александър Сано? 

Той мина всички живи столетници в България, а вероятно и по света. Според негови съграждани той е на цели 146 години. А след разкритието и той самият потвърди този изненадващ факт. 
Русенски вестник пусна статия за Александър Сано и колко много се гордее, че е израснал именно в Русе. В описанието за него от медията са написали, че през 1884 г.  той и семейството му се местят в Русе. по това време Сано е на 7 годинки. Бърза сметка показва, че към днешна дата той трябва да е на 146г.?! 
 

Разбира се, става въпрос за печатна грешка от страна на колегите от вестника. Грешката се оказа забавна за Сано, който публикува материала и помоли последователите си да не съдят журналистите. 
“Не нападайте хората от вестника. Аз наистина съм на 146 г., а и Договорът ми с Вселената е да добутам до поне 215. Бъдете здрави и щастливи”, пошегува се и той с възникналата ситуация./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Гери-Никол шокира баща си, призна, че няма да... СНИМКИ 18+

“Готина и луда!”, така Гери-Никол определя себе си, а следващите й откровения предизвикаха много реакции в социалните мрежи, където феновете й са свикнали на дръзки провокации. “По-осъзната съм, знам какво искам от живота и просто го постигам”, заяви изпълнителката през уикенда по bTV.  Наскоро тя се върна от Доминикана и очевидно слънцето […]