Мис България 2020 Венцислава Тафкова изпростя: Носете си шушляците, бедняци такива! СНИМКА

Може да носи короната на Мис България 2020, но съвсем не е за пример. Наскоро Венцислава Тафкова се изложи брутално с нелепо изказване, което едва ли пасва на посланието, което стои зад конкурс от този ранг.

Тунингованата брюнетка отнесе много гняв, заслужени критики и дори откровени обиди по свой адрес от потребители във виртуалното пространство, след като се пусна в серия от снимки с палта от естествена кожа, с които вече сме ви я показвали. И за да е картинката пълна, сега отвръща на нападките по много просташки начин, с което единствено може да си навлече още омраза.
Мис България 2020 Венцислава Тафкова бяга от България заради… СНИМКА 18+
“Мога да си го позволя и затова нося такива палта. Вие си носете шушлековите якета, бедняци такива! Аз съм друга категория”, избухна Тафкова.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от MISS BULGARIA 2020 (@vencislavatafkova)

А откъде миската има тези възможности и как си купува толкова скъпи дрехи, може би не е чак толкова трудно да се предположи. Обществена тайна е, че те са резултат от най-древната професия, която практикува, пише “Уикенд”.

Вместо да се засрами, че парите й са от креватни изпълнения с мъже, които могат да й бъдат дядовци, тя се хвали наляво и надясно. Очевидно интелектът й е на ниво 0, колкото е и естествената й красота, допълва още изданието./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Опа! Моника Валериева с огромен диамант в Истанбул, показа как се.. СНИМКИ

Моника Валериева го раздава принцеса напоследък, съдейки по това, което показва в профила си в социалните мрежи. Наскоро тя събра погледите на последователите си с пръстен с огромен диамант и веднага провокира коментарите. Преди броени дни двамата с любимия й – поп фолк певецът Меди, отпрашиха за Истанбул, където очевидно […]

Subscribe US Now