Колко загадъчна може да бъде Ева Мендес

Ева Мендес и Райън Гослинг са една от най-сладките двойките в Холивуд, като вече не ни стигат пръстите и на двете ръце, за да преброим годините, от които двамата са заедно.
Всичко между актьорите започна през 2011 г. на снимачната площадка на филма “Мястото отвъд дърветата”, а за всички тези години двамата могат да се похвалят с две дъщери – Есмералда (7 г.) и Амада Лий (6 г.).
Но въпреки че са обект на интерес от страна на фенове и медии, Мендес и Гослинг са доста потайни и не обичат да говорят за личния си живот и отношения. Но преди няколко дни актрисата, която през последните години си даде почивка от киното, повдигна много въпроси.
И по-точно една нейна снимка в профила ѝ в Instgram, на която показва татуировка на китката си, която гласи “de Gosling”. Феновете на Ева Мендес веднага побързаха да заподорат, че най-после с Гослинг са решили да сключат брак. Нещо, което до момента не са. Не и официално.
Слуховете се засилиха и от едно интервю на актрисата от австралия за предаването Today. В него тя говори за гостоприемността на австралииците и назовава половинката си като нейн съпруг. Мистерията около брачния статут на двамата продължава и след участие на Мендес в подкаста Kyle and Jackie O Show.
Според Elle, в него тя казва, че може и вече да са женени, но предпочита да задържи мистерията. “Аз съм една мистероизна жена.” А относно татуировката, Ева Мендес твърди, че я е направила преди няколко години. И така ни остава да се чудим не само дали въобще са женени с Райън Гослинг, но и дали не са минали под венчилото още преди години, без никой да разбере.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Майли Сайръс в 30 факта

Днес, 23 ноември, рожден ден празнува американската певица и актриса Майли Сайръс. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now