Кошмар за Зуека в Испания, пред фалит е заради… СНИМКИ

Васил Василев – Зуека май изживява тежък период в Испания, за който обаче, не е ясно дали е бил подготвен психически. Причината е резкия спад на продажби на картините, които популярният актьор и тв водещ рисува.

След увеличението на цените дори и най-известните творби на Зуека много трудно или изобщо не се продават. От месеци насам произведенията стоят непокътнати, тъй като желаещите да се сдобият с част от таланта на 57-годишния художник, който преди две години преоткри страстта си да рисува, отказват да платят суми от 1500 – 2500 лв.
Зуека се отпусна сериозно в Испания, вижте как изглежда вече СНИМКА

Най-скъпа продължава да бъде “Вържи шута, да ти е мек трона“, струваща 2500 лв. От март досега тя все още не е закупена. Следвана е от “Пътят на рибата“, “Преди лягане“ и “Яйцето“ – всичките по 1500 лв. Единствените две откупени картини, предлагащи се над хилядарка, са “Мата Хара“и “Завинаги заедно“ с обявените 1300 лв. Налични са още “Сирни заговезни“ за 1300 лв. и “Танц“ за 1000 лв., пише “Галерия”.
Дъщерята на Зуека го остави безмълвен, постигна нещо голямо СНИМКИ
Според запознати Василев ще се озове пред фалит, ако не промени ценовия каталог. За да компенсира загубите, той промотира нови платна в официалния си профил в Инстаграм. Преди дни пусна произведенията “Адам и Ева“, “Жена“ и други.

Зуека припечелва още от платна по поръчки, като една от най-големите му е с размери 150/120. “Аз пък да не съм по-долу”, шегува се той с големината, позирайки пред почти завършената картина. През последните месеци той е в Испания, където живее с близките си. Не се връща често, въпреки че всичките му приятели и познати очакваха да прекарва няколко дни месечно в България.
Първи СНИМКИ на Зуека от Испания! На гости му отиде…
Една от причините, провокираща го да е на родна земя, е щерка му Девина. По-рано момичето режисира нов късометражен филм, след огромния успех на “Хлад“, който спечели престижни награди в редица фестивали. Неотдавна тя окончателно приключи с работата по втората си лента – “На игра“. Сюжетът на филма се развива в стая за арести, а мястото на снимките е в такова истинско помещение, което се намира под стадион “Васил Левски“./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето кой се оказа TikTok-ърът от "Игри на волята" Касим, който реди пъзели за 1 минута СНИМКИ

Един 21-годишен младеж прикова вниманието още на старта на “Игри на волята”, напомняйки за миналогодишния цар на пъзелите Неделчо Богданов. Това е Касим Касимов, който е доста познат във виртуалното пространство, където се оказа истинска сензация. В социалните мрежи русенецът Касимов редовно публикува всевъзможни забавни скечове, които трупат милиони гледания […]