Азис пак легна под ножа, не за вярване какво промени този път СНИМКА

Поп фолк звездата Азис отново легна под ножа за поредната естетична интервенция, само че този път е на зона, която най-малко сте очаквали да видите променена.

Този път Кралят на поп фолка реши да тунингова скулите си, за това се похвали самият той в социалните мрежи. Певецът постна своя снимка, на която се забелязват промените, които са деликатно направени от популярен столичен дерматолог.
Азис си свали панталона и изплаши с това, което се крие отдолу СНИМКА 18+

Очевидно е, че метаморфозата на Азис е несвършващ процес. Почти всеки месец изпълнителят се подлага на някаква интервенция, повечето леки и по-скоро козметични.
Азис хванат в нагла лъжа! Бебето му е…
През последните години звездата загърби изцяло женската си визия, с която някога предизвикваше пълен фурор и вече го раздава по-мъжкарски. В клиника в Турция певецът си направи операция за оформяне на гърдите, напомпа бицепсите и се сдоби с големи оформени ръце. Освен това се сдоби с гъсто окосмяване в областта на гърдите, пише “Телеграф”.
Наскоро Азис съобщи, че се е подложил на операция за намаляване на месестата част на ушите, както и легна под ножа, за уголемяване на мъжкото си достойнство./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Специалният повод на принцеса Шарлийн и принц Алберт

Принцът на Монако Алберт и принцеса Шарлийн празнуват 11-ата си годишнина от сватбата си. Двойката пусна нов портрет чрез социалните медии, за да отбележи повода. Снимката показва принц Алберт и принцеса Шарлийн, облечена в елегантна синьозелена рокля, са хванати за ръце в градините на двореца на принца. Принцеса Шарлийн публикува снимката […]