Джена се завръща на сцената! Обяви важна новина СНИМКА

Хитовата изпълнителка Джена, която стана майка за втори път преди два месеца, съобщи голяма новина и зарадва многобройните си почитатели. 

Певицата вече е възвърнала предишната си топ форма и тръгва на участия, за да се срещне със зажаднявала публика, която не я виждала вече половин година. 
Това лято Джена ще кръстосва предимно родното Черноморие, където туристите от цяла България ще имат възможност да се срещнат с любимката си и да чуят на живо едни от най-обичаните песни. Слънчев бряг, Созопол, Приморско, Царево, Несебър, Китен и Бургас са морските курорти, които ще посрещнат Джена след завръщането й на музикалната сцена. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Djena_official_bulgaria (@djena_official_bulgaria)

Пловдив, Стара Загора, Велинград и Дупница също ще имат уникалната възможност да са сред първите градове, в които ще пее тяхната любимка. 
Завръщането на Джена ще е и с нов летен хит, обяви самата тя в социалните мрежи. “Чакаме с нетърпение новата песен. Сигурен съм, че изненадата ще е приятна и ще направиш лятото още по-горещо с гласа си”, гласи един от коментарите./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямото щастие на Том Хидълстън и Зауе Аштън

Том Хидълстън и Зауе Аштън са от потайните двойки, който не обичат много, много да разкриват какво се случва в личния им живот. Наскоро за тях се заговори, че са сгодени, тъй като на появата им на наградите БАФТА на ръката на Зауе бе забелязан голям годежен пръстен с диамант. […]