Денис Родман го направи отново – този път на задните си части

В началото на миналия месец Денис Родман за пореден път ни доказа, че дори не бива да си помисляме, че екстравагантността му може да бъде предвидима.
Тогава бившият баскетболист на Чикаго Булс показа новата си татуировка. Тя е на лицето му е представлява лика на половинката му Йела Йела (Yella Yella).
По този начин Родман искаше да ѝ покаже колко я обича и цени за това, че го приема точно такъв, какъвто е – със всичките му предимства и недостатъци. Очевидно обаче татуировките по тялото на баскетболиста, продиктувани от любовта, не са приключили.
В канала си в YouTube Денис Родман публикува видео, което проследява процеса по създаването и увековечаването на най-новата му татуировка. Тя се състои както от неговото лице, така и от това на Йела Йела.
Интересно обаче е мястото, на което 62-годишният баскетболист е татуирал ликове им. Става дума за задните части на Родман. От видеото става ясно, че Йела Йела не знае за татуировката и замисъла на половинката си. Интересно е каква ли ще бъде реакцията ѝ следващият път, когато види Денис Родман гол.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ралица Паскалева вече е много бременна, вижте как изглежда СНИМКИ

В средата да юни Ралица Паскалева официално потвърди, че очаква второто си дете с умилителна снимка, на която е в компанията на сина си. Малко повече от два месеца по-късно чаровната актриса вече е много бременна, като гледаме размера на коремчето й. Бременността на актрисата определено й се отразява много […]

Subscribe US Now