Специалното условие на Хари и Меган към баща му

Принц Уилям и Кейт Мидълтън може и да имаха своя звезден миг на наградите БАФТА и дори успяха да привлекат вниманието по необичаен начин. Според много анализатори целта на неочаквания жест на Кейт е именно да бъдат разобличени твърденията на Хари и Меган в поредицата им за Netflix за липса на спонтанност в членовете на кралското семейство.
Дали това е вярно едва ли ще разберем. Затова пък самите херцози на Съсекс, които в последните седмици не са привличали вниманието към себе си, не са се отказали от идеята да присъстват на коронацията на крал Чарлз.
Само че двамата имат специално условие за това: трябва да им бъде осигурена “нетоксична” среда. “Хари винаги е бил много ясен и позицията му не се е променила – няма да дойде, ако знае, че атмосферата е враждебна, както по време на Платинения юбилей на кралицата и погребението й”, казва източник на The Mirror.
Изданието уточнява, че стои и въпросът с охраната на семейството на Хари и Меган за времето, когато са във Великобритания. Затова и информацията дали в крайна сметка те ще присъстват на коронацията на 6 май или не ще бъде пазена в тайна до последния момент.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-накрая се разбра защо Вергов е пребил актрисата Диана Димитрова

Звездата на Народния театър Юлиан Вергов, за когото се твърди, че е пребил колежката си Диана Димитрова преди повече от пет години на снимачната площадка на лекарската сага „Откраднат живот“, е бил изнудван, пише „Галерия“. Обиди, обвинения и заплахи от страна на художничката са провокирали артиста, който в момента на […]

Subscribe US Now