Потрес: Емили Тротинетката напомпа ц*ци, реже си п*ниса до дни СНИМКИ

Скандалното блонди Даниел Йорданов публикува снимка, на която бюстът му може да съперничи на гърдите на някоя силиконка. Емили Тротинетката не се поколеба веднага да покаже в социалните мрежи с какво разполага вече под блузката.

“Колко струваха циците”, попита любопитен младеж. “Първо, аз съм хомо и ходя със жени!? и Второ, аз никога не мога да съм само с един човек – имам 10 гаджета лесбийки”, отвръща светкавично Тротинетката.
Нов опит за самоубийство: Емили Тротинетката легна на релсите и…
Дали трансмомичето се е подложило на операция, за да уголеми бюста си обаче или този ефект се дължи на приема на хормони, засега остава загадка.

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Emily Yordanova (@emily.mills.75)

Алекс Сърчаджиева побесня заради Емили Тротинетката и я… ВИДЕО
Едно е сигурно и то е, че след Коледа инструментът му/й ще бъде клъцнат. Това става пределно ясно и от скорошен пост на Тротинетката в социалните мрежи, в който тя споделя, че операцията за смяна на пола ще се проведе през януари 2024 година в Белград, Сърбия.

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Emily Yordanova (@emily.mills.75)

Припомняме, че през септември Емили и Тихомир се изпокараха с общата си приятелка – 31-годишната софиянка Елизабет Зарева. Два месеца по-рано ексатлетът й бе обещал сватба, но вместо това Елизабет се пресели при нов мъж – Момчил Станков от Варна.
Малко след това новият избраник на Елизабет налетял на Емили и Тихомир във варненско заведение и дори нокаутирал Емили, която при самозащита го фраснала с пепелник по главата.
В крайна сметка любителката на високи скорости и бившият културист спечелиха делото в предаването “Съдебен спор” миналия месец, който отсъди бившата им приятелка Елизабет да плати щетите за извършения от нея погром в апартамента на Тихомир и да върне подарения й от Емили мобилен телефон./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Трикът, който Кейт Мидълтън извади от ръкава си

Ако има нещо сигурно откакто крал Чарлз се възкачи на престола, то е, че Кейт Мидълтън все повече се държи като бъдеща кралица. С по-обрано поведение, по-царствена осанка и винаги привличаща погледите, тя успява винаги да е в центъра на вниманието. Кейт разполага с богат набор от средства, с които […]

Subscribe US Now