Журито, което никой не очакваше в “Като две капки вода”

След успешния благотворителният мини сезон “Като две капки вода за всяко дете”, тази неделя от 20:00 ч. по NOVA започва новият традиционен сезон на предаването. В края на седмицата Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро ще посрещнат на сцената новите участници, които ще се включат в надпреварата за най-добри имитации.
Изненади и тази година не липсват, като факта, че към журито се присъединяват не едно, а цели две нови попълнения. Това са Веселин Маринов и Асен Блатечки. Двамата застават рамо до рамо с Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки, за да оценяват изпълненията на участниците в продължение на 12 седмици.
За момента не е ясно кои ще са новите звездни участници. Със сигурност само се знае, че актьорът Христо Гърбов ще е един от претендентите за най-добър имитатор. Ясно е, че дуетът, който ще се включи в шоуто тази година, ще се състезава като един участник. Бутонът на късмета пък ще му предлага само емблематични дуетни песни.
Победители в десетте сезона досега са ставали Рафи Бохосян (сезон 1 и 9), Невена Бозукова – Неве (сезон 2), Ненчо Балабанов (сезон 3), Калин Врачански (сезон 4), Михаела Маринова (сезон 5), Славин Славчев (сезон 6), Стефан Илчев (сезон 7), Фики Стораро (сезон 8) и Краси Радков (сезон 10).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Камила Мендес е (почти) само по бельо

На седмицата на модата в Ню Йорк присъстваха много знаменитости, сред които бяха рапъра Ice Spice, Lil Nas X, Lola Tung и Дейвис Бърлсън. На модното шоу на Coach Fall 2023 в Park Avenue Armory се появи и актрисата Камила Мендес, която бе избрала доста рисков тоалет. След като Кендъл […]

Subscribe US Now