Братът на Константин се оказа на нож със сина си, а дъщеря му е…

Братът на фолкпевеца Константин – Светослав, който доби популярност покрай участието си в риалити формата “Сървайвър”, е в доста обтегнати отношения със сина си Йоан, а причината за това е бурния живот, който 48-годишният роднина на хитовия изпълнител води.

Забавленията до късно, кратките афери с красиви и популярни мадами, закачките в стила на таткото далеч не са по вкуса на наследника, който избягва да говори за него и поведението му.
Какво става? Братът на Константин отслабна с 10 кг. в “Сървайвър” СНИМКА

След финала на шоуто, момчето, което работи в известна столична ветеринарна клиника, категорично изявило позицията си, че не желае да коментира участието на баща си или още повече – пъстрото му минало, пише “Галерия”.
Атлетичният мж има драма и с дъщеря си, която е плод от любовта му с втората му жена. Заради забежките Светльо почти не вижда детето и не общува с майката. С подробностите, довели до солените им нагласи един спрямо друг, са запознати единствено брат му Константин и братовчедка им – фолкпевицата Лияна./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко ще струва на Кевин Костнър разводът му

В началото на май Кристин Баумгартнер подаде молба за развод от Кевин Костнър, с което сложи край на 18-годишния им брак. Връзката им започва още през 1998 г., а през 2004 г. се женят в ранчото на актьора в Колорадо. Краят на отношенията на двамата обаче не върви особено добре. […]

Subscribe US Now