Отново за изневерите на Дейвид Бекъм и “бизнес” отношенията му с Виктория

Бракът на Дейвид и Виктория Бекъм е един от най-дългите звездни и за мнозина те са пример за това как истинското семейство преминава през всички трудности заедно. А те в живота им са били не една и две. Но сякаш най-коментирани са били предполагаемите изневери на футболиста.
Сега темата отново се възражда благодарение на поредната книга, посветена на звездната двойка. Тя носи името The House of Beckham, а неин автор е бившият журналист и продуцент в ВВС Том Боуър. Разкритията в него ни връщат осем години назад, когато, според него, започва да се пропуква бракът на Бекс и Пош, който днес, отново според него, няма нищо общо с това, което виждаме под светлините на прожекторите.
Т.нар. “медийна война” помежду им е започнала след интервю на футболиста от 2008 г. в The Sunday Project. В него той нарича брака им “здрава работа” и обяснява, че с времето става “малко сложно”. Тя е била много разочарована, че неговата откровеност е успяла да разбие имиджа им на здраво и перфектно функциониращо семейство.
В книгата The House of Beckham отново става дума за многобройните изневери на Дейвид Бекъм като дори се твърди, че Ребека Лус, която е от жените, спрягани зa любовници на футболиста, един път го е завалира в леглото друга – модела Естер Канадас, пише Page Six.
Очаква се излизането на биографичнaта книга да доведе до поредния труден момент за звездното семейство. Защото макар и да разкриха доста в поредицата на Netflix Beckham, там всичко бе разказано от тяхната гледна точка и със сигурност много бе и спестено.
А сега ще видят събрано на едно място почти всичко неприятно, което им се е случвало за тези две и половина десетилетия брак. Още повече като се има предвид факта, че се дава гласност и на Ребека Лус, която със сигурност има доста да си връща на Дейвид Бекъм. А в книгата си Том Боуър назовава още няколко женски имена, сред които и това на Чарлийн Терон. И изглежда тепърва ще има още интересни разкрития, твърди ЕТ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Вера Уанг на 75

Днес, 27 юни, рожден ден празнува американският моден дизайнер Вера Уанг. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now