Сънят, от който Джей Ло не иска да се събуди

След цели три дни грандиозно тържество за сватбата, нормално е Дженифър Лопес и Бен Афлек да искат да си отдъхнат, но не и феновете им. Те, феновете, са все още гладни и жадни за зрелища, просто защото не са били сред избраниците на звездната двойка. Затова и всяка подробност от бляскавото събитие се приема с такова вълнение от всички.
Този път подробностите не са просто от “източник”, а от самата булка, защото Джей Ло разкри доста интимни подробности около сватбените тържества в имението на Бен в Джорджия.
В четвъртък, 1 септември, изпълнителката пусна своя бюлетин On the JLo. И той отново беше специален, защото съдържаше един много специален момент – снимка как двамата влюбени, целите в бяло, вървят  по пътеката на фона на перфектната според тях песен “True Companion” на Марк Кон.
Дженифър Лопес казва, че когато съпругът ѝ я вижда да се появява на върха на стълбите, всичко придобива смисъл за нея, но все още не може да повярва, че това се случва. “Като сън… и никога не искаш да се събуждаш.”
След което шеговито добавя, че вероятно е щяла да продължава да “живее” в такива вълшебни мисли, ако не се е опитвала да не се спъне в роклята. Но когато се приближава към Бен и вижда лицето му, отново усеща “същия прекрасен смисъл”.
“Някои стари рани бяха излекувани в този ден и тежестта на миналото най-накрая се свали от плещите ни”, категорична е тя.
От друга снимка виждаме семейство Афлек, вперили поглед един в друг и танцуващи бавно под неонов надпис “Г-н и г-жа Афлек”.
“За нас това беше идеалният момент. Нищо не ми се струваше по-правилно и знаех, че най-накрая живея по начин, който човек може да живее само когато разбира загубата и радостта, минал е през достатъчно битки, за да не приема важните неща за даденост и не позволява на глупавите незначителни неприятности от деня да му попречат да прегърне всеки ценен момент.”
Джей Ло да споделя и цитат от филм с участието на Бен Афлек (“Те живеят в нощта” от 2016 г.), който прекрасно отразява момента: “Това е раят. Точно тук. Сега сме в него.” Но явно и в рая не минава без проблеми, защото тя казва, че в дните преди сватбата всички са имали стомашни неразположения, пише Page Six. 
Но нищо от това не е попречило на Дженифър Лопес да вярва, че най-доброто предстои и този ден ще бъде специален.
И в действителност, всичко минава по мед и масло с “предсватбен купон, церемония и забавления”, разказва източник на People. Двойката прави репетиционна вечеря в петък, 19 август, а същинската част на сватбата се състои на следващия ден в компанията техни близки, приятели и семейства. В неделя, 21 август, младоженците и гостите отпразнуваха голямото събитие с брънч.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Стана ясно коя е новата на Недко, не пада по-долу от Тита СНИМКИ

Новата мацка, с която Недко смени Тита, се оказа не по-малко надарена от певицата и със сигурност прикваваща погледите в социалните мрежи. И ако досега той не разкриваше почти нищо за нея, ето, че вече е ясно и как се казва брюнетката. От скорошна нейна снимка, която ММА боецът качи […]

Subscribe US Now