И Крал Чарлз постъпи в болница

Актуалната информация за състоянието на Кейт Мидълтън след операцията в коремната област е оскъдна. Знае се, че принцесата се възстановява и скоро ще се върне при семейството си. А междувременно научаваме, че крал Чарлз също е в London Clinic.
75-годишният монарх е постъпил там днес сутринта, 26 януари. Преди да се отправи към собственото си отделение обаче, той е посетил снаха си, за да види как се чувства тя, твърди източник на People.
Чарлз постъпва за процедура, свързана с уголемена простата. В изявлението на Бъкингамския дворец се казва, че образуванието е доброкачествено, но все пак налага оперативна намеса.
“Негово величество иска да благодари на всички, които изпратиха добрите си пожелания през отминалата седмица и е щастлив да научи, че диагнозата му има положително въздействие върху осъзнаването на този здравословен проблем.”
В информацията на двореца от миналата седмица се съобщаваше, че кралят споделя публично диагнозата си, за да може да стимулира и други мъже над 50 да обърнат внимание на простатата и да отидат на профилактичен преглед.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Реакцията на Хари и Меган на новините за Кейт и Чарлз

От повече от седмица всички говорят за здравословното състояние на крал Чарлз и Кейт Мидълтън. И докато при монархът ситуацията е по-ясна, то за принцесата на Уелс информацията е много оскъдна, което очаквано доведе до появата на различни спекулации каква точно е била причината за операцията, от която се възстановява. Няколко […]

Subscribe US Now