Скромни, но съкровени – Кристина Апългейт с две мечти, които иска да изпълни, докато е жива

Кристина Апългейт e от звездите, които открито говорят за здравословното си състояние и за болестта, с която се брои в последните години. Актрисата, която стана световноизвестна с ролята си в сериала “Женени с деца”, страда от множествено склероза и й се наложи принудително да се пенсионира, защото вече й е трудно дори да ходи.
Звездата гледа реалистично на състоянието си и знае, че не й остава още много живот, въпреки че е на 52 години. Но пък все още има своите съкровени желания, които се надява да успее да осъществи в оставащите й дни живот. За тях тя сподели в нова публикувалия в профила си в социалната мрежа Х.
“има неща, които искам да направя през дните живот, които ми остават”, написа Кристина Апългейт. Tези нейни желания за някой може да изглеждат странни, но за нея са наистина важни. Тя иска да има възможност да работи с Шърли Маклейн и да пие шотове с Шер.
Още преди време актрисата сподели за желанието си да снима със своята колежка. Наскоро Маклейн отбеляза своя 90-ти юбилей, но сподели, че е истинска късметлийка, че може да продължава да работи. Така че няма да е чак толкова голяма изненада, ако наистина видим двете заедно в един последен за тях проект.
Желанието да се види на по питие (или повече) с Шер явно е по-ново с списъка на Кристина Апългейт. То може да противоречи на твърденията й, че заради болестта си води напълно здравословен начин на живот, но все пак все има нужда и да разпусне малко, особено на фона на дългата и трудна битка, която води всеки ден, пипше E!Online.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Марта Костюк и секси екипът ѝ за Wimbledon, вдъхновен от булчинската ѝ рокля

Wimbledon е любим турнир за много играчи, защото в него има един особен чар. А и правилото, че цялата екипировка на тенисистите трябва да е в бяло също има своя чар. Точно от това се е възползвала Марта Костюк. 22-годишната украинка се омъжи за половинката си в края на миналата година в […]

Subscribe US Now