Кейт Мидълтън на бойното поле

Ноември започна по необичаен начин за принца и принцесата на Уелс. Докато Уилям се забавляваше в компанията на Кейт Бланшет в Сингапур по повод Earthshot Prize, Кейт Мидълтън се зае с доста по-сериозна задача.
41-годишната принцеса беше на посещение при 1-ва драгунска армия на кралицата (The Queen’s Dragoon Guards) – специализиран корпус към кралската британска армия в Дърам. От август тази година Мидълтън е негов главнокомандващ.
Драгунската армия на кралицата е създадена през далечната 1685 г. още преди основаването на официалната британска армия. Специализирана е в проучване на тактиките на врага.
Принцесата изглеждаше доста забележително в камуфлажни дрехи и каска, особено когато се качи на военната машина Jackal 2 и я подкара. “Тя кара ландроувър вкъщи – казах й, че е почти същото, просто да кара по-бавно и да го върне до началната точка”, коментира ефрейтор Дарил Тукана пред Telegraph.
Кейт се срещна и с висши офицери, за да научи повече за стандартите, които поддържат в корпуса и специалните устройства, които ползват. Тя дори управлява дрон, за да научи как може да бъде ползван за разузнаване.
Кейт Мидълтън се срещна и с други военни и семействата им, като връчи ордени на някои от заслужилите и отдаде почит на тези, загинали в служба за Великобритания.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Има ли шанс за Брус Уилис

Талула Уилис – най-малката от трите дъщери на Брус Уилис от Деми Мур, разкрива защо семейството й е било толкова открито с диагнозата “агресивна” деменция на Брус Уилис, като същевременно дава актуална информация за състоянието на пенсионирания актьор. 29-годишната Талула, за чийто баща се твърди, че губи “част от паметта […]