Как Хилари Дъф поддържа секси форма

Хилари Дъф отдавна не е детето, което успя да пробие, благодарение на изявите си в продукции на The Disney Channel.
Дъф обаче не е от известните личности, които държат всичко около тях да изглежда перфектно и сякаш нямат никакви проблеми. Доказва го за пореден път в интервю за Women’s Health Австралия.
Актрисата споделя, че когато е била на 17 години се е сблъскала с хранително разстройство, което е продължило около година. Тогава тя се е притеснявала, че не изглежда достатъчно слаба като останалите актриси, които застават пред камера.
Но с течение на годините е успяла да развие здравословна връзка с тялото си. В момента се отдава на дейности, които я кара да се чувства силна и добре в тялото, отколкото на такива, с които просто да подобри външността си.
Хилари Дъф също така се стреми да прекарва време с хора, които споделят подобни възгледи и мислят позитивно за телата си. Пред Women’s Health Австралия нейният треньор Доминик Лийдър споделя, че най-голямата грешка на повечето хора е, че имат нереалистична представа за това колко бързо ще свалят нежеланите килограми.
“Да постигнеш фитнес целите си е повече като маратон, отколкото като спринт”, допълва още той. А самата Дъф поддържа форма с тренировки за издръжливост, защото целта ѝ е била да изгради чиста мускулна маса и подобри метаболизма си.
Като не само тренировките с тежести са основен и ключов фактор. Такъв е и хранителният режим. И не, въглехидратите не са големият враг на Хилари Дъф. Лийдър казва, че според него схващането, че те са дяволът е погрешно. 
Треньорът, отговорен за формата на актрисата, допълва, че според него сложните въглехидрати са задължителни, защото ако те отсъстват, тялото използва други неща, за да си набави сила. Като протеина например, а това не е желан ефект, когато целта е да се повиши чистата мускулна маса.
И така се оказва, че в хранителния режим на Хилари Дъф сложните въглехидрати заемат 50% от него, 30% са отделени за здравословни мазнини и 20% за протеин.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Карамазов с нови разкрития за битата Диана Димитрова! Тя му скочи доста остро...

Битата актриса Диана Димитрова започва все повече да губи почва под краката си, след като много актьори скочиха срещу нея и заявиха, че не казва цялата истина. Тя все още не е назовала името на насилника си, но всички смятат, че става въпрос за Юлиан Вергов.  Неговата гледна точка още […]

Subscribe US Now