Слави Трифонов е лудо влюбен в тази жена, но тя отряза мераците му СНИМКА

Шоуменът Слави Трифонов е хвърлил око на скандална хубавица. Дългия изпитва мощни любовни пориви към художничката Михаела Дановска, по-известна като Ода Жон, пише „ Галерия “.

Артистката споделила пред свои приятелки, че тв водещият всеки ден й звънял и й пращал SMS-и, като непрекъснато си търсел мотив да се срещнат. Дългия не спирал да й прави похвали, а при една от срещите им непосредствено флиртувал с нея, похвалила се Дановска.
Тя също му симпатизирала, защото го считала за друг в отношението си към дамите и извънредно любезен джентълмен.
Художничката даже го сравнила с починалия си брачен партньор – огромния немски художник Йорг Имендорф, който е неин идол. Въпреки благосклонността посред им, Ода Жон тактично отрязала мераците на Дългия.

Михаела Дановска
Художничката живее в Париж и не желаела връзка от разстояние. Отказала му и заради други съображения – била влюбена в различен.
Трифонов в реалност споделил пред сътрудниците си, че е впечатлен от Дановска, разкриха пред „ Галерия “ източници от „ Шоуто на Слави “. Той бил покорен от гения и и най-много – от ексцентричния й метод на мислене. „ Че и хубава, на всичкото от горната страна “, кахърял се Дългия пред сценаристите.
Шоуменът даже обмислял общ план с присъединяване на Ода Жон, от който се надявал освен на по-висок рейтинг, само че и на вниманието на художничката.
Уви, това ще е следващата несподелена обич на Дългия.
По подигравка на ориста, всичките му дами са го зарязвали – и то поради различен мъж. Първата му огромна обич Маги Ангелова го заряза поради разведен предприемач, от който има дете, а някогашната му половинка Мартина Огнянова го остави поради треньора си по бокс Коко Колев./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Колегите на Сашо Кадиев умряха от завист, след като им показа какво си е купил СНИМКА

Сашо Кадиев предизвиква завист сред редовите служители на Би Ти Ви с високия си стандарт на живот, а последното, с което кара колегите си да ахкат, е новата му кола. Тази пролет водещият на „Преди обед” ходи на работа с чисто ново електрическо BMW в сребристо сиво. Лимузината струва над […]

Subscribe US Now