Еротичната звезда Стефани се срина жестоко в “Сървайвър”, иска да напусне

В тежка криза изпадна една от най-нестандартните участнички в “Сървайвър” малко след старта на риалитито. Татуираната еротична звезда Стефани се срина, съсипана от тежките условия, с които явно не е очаквала да се сблъска в Доминикана. Жестоко изнервена от глад, тя пожела да напусне екстремното приключение и племето на известните.

“Смятам се за момиче с топки между краката. Но представата ми за това, което ще се случва тук, беше съвсем друга. Провизиите ни бяха шепа ориз, един патладжан, два картофа и два моркова. Ако някои хора са дошли тук, за да получат някаква известност, аз не съм от тях. Имам си известност и не желая да взимам повече от това предаване. Моля да бъда дисквалифицирана”, разпали се тя по време на племенния съвет.
Ужас! Горещата Стефани припада още на старта на “Сървайвър” СНИМКИ

Водещият Ваня Джаферович търпеливо изслуша оплакванията на гладната Стефани, обясни, й, че скоро ще има ново състезание за провизии и я окуражи да се бори. “Помисли си! Това преживяване се случва един път в живота. Ще съжаляваш, ако напуснеш. В самото начало е трудно, но ще се адаптирате към условията. Тук трябва да надмогнеш себе си, а не да кажеш: “Не става, много е трудно!”, каза той и даде пример с участници от предишни сезони, които са играли докрай със счупвания и инфекции.
Ето как е изглеждала Стефани Разсолков от “Сървайвър” преди татусите СНИМКИ
Пледоарията му обаче не трогна Стефани, която изглеждаше ядосана от ситуацията, в която е попаднала. От продукцията й дадоха 24 часа да вземе решение дали да остане в “Сървайвър” или да се прибере у дома, довечера тя ще оповести решението си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Има ли трети човек между Меган Фокс и Machine Gun Kelly

През последните дни драмата около Меган Фокс и Machine Gun Kelly е пълна, като знаем, че двамата са се скарали доста сериозно и тя дори е свалила годежния си пръстен. За проблемите свидетелстват и действията на актрисата, която първо изтри снимките си с изпълнителя от социалните мрежи, а след това реши […]