След развода: Наталия Кобилкина се уреди с нов богаташ и…

Наталия Кобилкина май няма как да остане сама или поне не за дълго. Скандалната руска сексоложка, която от години живее и работи в България, има нов любим и току виж успяла и него да заведе до олтара.

Както вероятно предполагат мнозина, става дума за млад и богат мъж, който правел всичко, за да спечели вниманието и любовта на Кобилкина.
Изненада! Бившият на Наталия Кобилкина взима заплата от нея срещу…
“Има мъж до мен, не знам още дали съм влюбена или не, но не съм стигнала до брак. Не мисля, че съм жена за един мъж за цял живот”, споделя наскоро хитрата блюнетка, която през май тази година се разведе с втория си мъж – гъркът Такис, с когото имат и син – Филип.

“Няма нещо конкретно, което да кажа за развода. Просто аз не съм почитател на това да се правят компромиси, за да върви бракът. Трябва да искаш всяко нещо, което правиш. Аз правя само това, което наистина искам. Колкото повече хора започнат да осъзнават, че това не е компромис, а техен избор и колкото повече спрат да играят жертвата, толкова по-щастливи бракове ще има”, казва още Наталия, цитирана от столичен ежедневник. И добави, че с бившия й съпруг продължават да са в добри отношения.
“Имаме прекрасен син, за когото и двамата се грижим по равно. Той няма да усети това, че сме разделени. Знаете ли, аз не съм привърженик като много хора, които усещат, че връзката не върви, и от страх да не останат сами, да продължават брака. В такива отношения хората накрая се намразват. Пак се разделят, но това става драматично. За мен ключовата дума в една връзка е развитие”, добавя още тя.
След развода Наталия Кобилкина се пуска за 10 бона СНИМКИ

“Ухажват ме много хора. Аз, разбира се, избирам”, не скромничи Кобилкина, която признава, че раздялата й с Такис не е заради друг човек. “Нямахме никакви други връзки. Разделихме с на чисто. Ако се появи трети човек, значи раздялата трябвало да стане отдавна”.

Според популярната сексоложка жените днес много лесно могат да изберат мъже, стига да знаят какво искат. “Мъжете са много лесни Техният мозък е по-елементарно направен. Имат две полукълба – ляво и дясно, едно е емоции, другото логика. При нас жените има 40% повече невронни връзки между двете полукълба. Тоест, ние все мислим и чувстваме, а те – или мислят, или чувстват.
Затова, ако жената умее да натиска полукълбото на мъжа – да бъде нежна с него, да му чурулика, да показва, че е щастлива, да бъде красива, сексуална – готово. Не е трудно. Никой не иска да имаш 5 висши образования или да бъдеш супер умна. Велика жена не е тази, която е по-умна от мъжа, а тази, която го кара той да се чувства по-умен. А ние се борим за тази еманципация и колкото повече го правим, ставаме все по-самотни”, смята Наталия./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Бритни Спиърс отново шокира - този път с признанията си за Джъстин Тимбърлейк

Броени дни остават до момента, в който Бритни Спиърс ще направи своята лична изповед пред целия свет – под формата на биографичната книга The Woman in Me. На 24 октомври мемоарите на певицата официално ще се появят на пазара. Но още преди това станаха ясни някои от твърде личните неща, […]

Subscribe US Now