Гришо след Мадалина – коя е новата му голяма любов

В последните дни раздялата на Григор Димитров и Мадалина Геня е една от най-коментираните в светските среди. И докато двамата си разменят уклончиви обвинения в социалните мрежи, извън тях изглежда, че животът им си продължава постарому и не тъгуват много-много един за друг.
Красивата румънка има достатъчно ангажименти, с които да си отвлича вниманието, а сме сигурни, че и ухажори не ѝ липсват. Родният тенисист пък доскоро беше в Китай, а сега е обратно в Европа и освен за тренировки, намира време и за някои от любимите си занимания.
Григор Димитров публикува на стори снимка на ретро модел автомобил на марката Ламборгини в рядък зелен цвят. Той качи и друг кадър, на който седи зад волана, и написа: “Лудост…моята любов”.
По снимките можем да предположим, че тенисистът е имал възможността да се докосне до модела в някой музей или изложбена зала и надали е станал негов собственик. Той от години е запален фен на бързите скорости, но си пада повече по най-новите модели с големи възможности и много екстри. Тази ретро красавица на четири колела обаче е успяла да му открадне сърцето.
Докато се подготвя за следващия си турнир в Австрия и разпуска от натовареното ежедневие в последните месеци, Григор Димитров сподели с последователите си в социалните мрежи, че се е отдал и на шопинг за ново обзавеждане. От години той живее в Монте Карло, но по-голямата част от времето си не прекарва в своя дом, защото е все на път.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гатьо от "Игри на волята" бил бодигард на Баретата и Алексей Петров, а сега...

Бившият командос и актуална риалити звезда Пеньо Гатевски – Гатьо може да стане официален водещ в Нова тв, тъй като, както вече писахме, много от зрителите нададоха вой след отпадането му от “Игри на волята” и направиха петиция с искане да го върнат на екран. Тъй като това няма как да стане, […]

Subscribe US Now