Ето какъв истински мъж е отгледала певицата Татяна ВИДЕО

Напоследък фолк звездата Татяна е много активна в социалните мрежи и откакто се разбра, че ще е сред известните учатсници в “Сървайвър”, интересът към нея скочи до небето. 

Тя от своя страна гледа всеки ден да радва последователите си с интересни клипчета, снимки и истории и може да се каже, че още отсега има силна армия, която ще я подкрепя по време на целия сезон на шоуто за оцеляване. 
Татяна демонстрира пред приятелите си на какви тежки тренировки подлага тялото си, което обяснява неговото съвършенство и не случайно е получила прозвището “най-готиното и секси тяло в попфолка”. Тя издаде и голяма тайна за нейната въшност, която се крие в специални чайове, които е кръстила с нейното име и са подходящи не само за зимните месеци. Но сега реши да се наслади на снега навън и да покаже порасналия си син Атанас. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Singer/ Fitness girl ️‍️ (@tatyanasinger)

Певицата със сигурност е една горда майка, която е отгледала красив и възпитан мъж, който отскоро е истинска сензация в Тик Ток. Външността му издава, че тепърва ще разбива много женски сърца и че също поддържа форма с тренировки в залата. 
“Каква любов,какво чудо от сина ми”, е написала тя под едно интересно клипче, в което Атанас показва силната си любов към нея. За такава привързаност между майка и дете си мечтае всеки, а Татяна може да бъде горда от себе си, че е успяла да направи от сина си такъв достоен млад мъж, който неотдавна призна, че лятото е работил по коработе в чужбина./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ваня Джаферович избухна преди "Сървайвър": Като типичен футболист мога да обещая, че...

Вече се разбра, че новият сезон на “Сървайвър” ще си има и нов водещ. Владо Карамазов е аут от шоуто за оцеляване и на неговото място ще заеме Ваня Джаферович.  Той самият е тясно свързан с формата, тъй като го е печелил и знае всички тънкостии стратегии, които са нужни […]