Колко смела може да бъде Шаная Туейн

Невероятната Шаная Туейн отново напомни за себе си, като зарадва феновете си със страхотен подарък.
Изпълнителката сподели трейлъра на Not Just A Girl  – документалният филм, който разказва нейната история. Той излезе в сряда, 20 юли, и вече има над 100 000 гледания, 3000 харесвания и 300 коментара в YouTube.
“Да поемеш риск да правиш нещата по твоя начин може да бъде страшно”, казва Шаная в началото на видеото. “Трябва да си смел.”
Not Just A Girl е дело на режисьора Джос Кроули и проследява хронологично пътя на Туейн от малкото градче Онтарио до световната сцена. Чрез кадри от концерти, архивни видеа и интервюта със знаменитости, филмът показва как и кога певицата се превръща в супер звезда и какъв оставя отпечатък върху музиката, пише Iheartradio.
“Лудост е да видя цялата си кариера в 90 секунди”, написа самата Шаная Туейн в поста към трейлъра в Twitter.
Но Not Just A Girl разказва и за възходите и паденията на звездата в личен план. Присъства образът и на Фредерик Тибо, с когото сключва брак през 2011 г., както и разводът с първия ѝ съпруг Робърт Ландж, когото тя хваща в изневяра с най-добрата си приятелка.
Not Just A Girl в Netflix от 26 юли.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Незаконната любовна връзка на Илон Мъск

Оказва се, че личният живот на Илон Мъск е също толкова противоречив и скандален, колко и делата на компаниите му. След като стана ясно, че създателят на Tesla и SpaceX е станал баща на няколко деца от различни майка в период от няколко месеца, се появява нова информация за връзките […]